Voorgerechten

Alle voorgerechten


worden


gepresenteerd in de


juiste porseleinen of


glazen bordjes.

                                Soepen



         - Tomatenroomsoep                                               € 2.50/ p

         - Aspergeroomsoep                                                € 2.50/ p

         - Kalfscrèmesoep                                                   € 2.50/ p

         - Verfijnde preisoep                                                € 2.50/ p

         - Courgette-komkommercrèmesoep                         € 2,50 / p

          - Boschampignoncrèmesoep                                  € 2.50 / p

          - Vissoep                                                              €  2.80/ p



                     KOUDE VOORGERECHTEN € 10 / st




   - Opgevulde tomaat met grijze   garnalen op een fris bedje sla                                   

   - Verzorgde zeevruchtencocktail in glas                                                                       

   - Torentje van forelmousse met palingbuikjes                                                               

   - Canneloni van Gandaham                                                                                           

   - Bord met gerookte Noorse zalm                                                                                 

   - Praline van ganzelever en peperkoek omringd door gerookte eendeborst           

    -Bordje  met assortiment gerookte vis                                                                         

   - Carpaccio van tonijn of rund                                                                                       

   - Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.                                                         

   - Tartaar van gerookte vis soorten met cruditeiten.                                                       

   -Vissersbordje: “fijnproever van ’t huis”.                                                                     

             

         

                    WARME VOORGERECHTEN € 10 / st


        

-  Kikkerbillen in fijne roomsaus                                                                                     

- Visspies omringd met garnalen sausje                                                                         

-  Visserspotje met zalmfilet , scampi, coquilles, tongfilet                                             

-  Rode poon in een getomateerd sausje                                                                         

- Papillot van ½ gekruide babykreeft                                                                             

- Mariage van tong en zalm omringd door een fijn sausje                                             

- Stoofpotje van parelhoen, champignons verstopt onder een bladerdeeghoedje           

- Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden.                                             

- Quintet van vis badend op groene golven                                                                     

- Gebakken pangasiusfilet met waterkerspuree en garnaalsaus                                     

- Gekruide zalmfilet in rozepepersaus en garnaaltjes                                                       

- Pladijs met jonge spinazie en choronsaus