Warme hoofdgerechten

Lekkere gerechten


zonder veel werk,


kant en klaar om


in de oven te stoppen.



 


Ons hoofdgerecht bestaat uit een schotel vlees of vis + potje extra saus en


kan aangevuld worden  met groentjes en kroketten of gegratineerde aardappelen.   

           

        - Kalkoengebraad in Archéducsaus                                     € 9.80/p


       - Kalkoenpave’s in roze pepersaus met ananas                   € 9.80/p


       - Orloffgebraad met bruine fondsaus                                     € 10.80/p


       - Napolitaansgebraad in roomsaus                                        € 10.30/p


       - Ardeensgebraad in champagnesaus                                   € 10.30/p


       - Gegrild varkenshaasje in portsaus                                      € 11.30/p


        - Parelhoenfilet ‘fine calvados’ met appel                              € 11.30/p


        - Eendeborstfilet met exotisch sausje                                   € 12.80/p


         - Lamsfilet-mignon in wildsaus                                             € 12.50/p


         - Kalfsgebraad in lichte roomsaus                                        € 12.70/p


         - Kangoeroe op de wijze van de chef                                   € 13.25/p


          - Zalmfilet in rozepepersaus                                                € 13.20/p


         - Tongfilet op normandische wijze                                        € 13.90/p


          - Visschotel van de chef                                                       € 14.20/p

                                    (zalm,tong,scampi,coquilles,...)


          - Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden   € 13.90/p


Extra’s bij de hoofdgerechten:


          Assortiment warme groenten : € 4.00 / p

          Assortiment Koude groenten : € 3.00 / p

          Kroketten 6 st/ p : € 1.8 / p

          Gegratineerde aardappelen : € 2.45 /p

          Verse voorgebakken frietjes : € 2,00 / kg ( 3 à 4 p)



              Aandacht: De gerechten kunnen opgewarmd worden in de       

                     microgolfoven of in de oven overdekt met foliepapier.

                        De gegratineerde aardappelen of groenten met

                              kaas in  de oven of microgolfoven met grill.