Voorgerechten


                     KOUDE VOORGERECHTEN




   - Opgevulde tomaat met grijze   garnalen op een fris bedje sla                                    € 7.35

   - Verzorgde zeevruchtencocktail in glas                                                                        € 7.35

   - Torentje van forelmousse met palingbuikjes                                                               € 7.90

   - Canneloni van Gandaham                                                                                           € 7.90

   - Bord met gerookte Noorse zalm                                                                                  € 7.90

   - Praline van ganzelever en peperkoek omringd door gerookte eendeborst                 € 8.25   

  -  Gevulde Bord met gerookte vis                                                                                  € 8.90

   - Carpaccio van tonijn of rund                                                                                        € 8.50

   - Vissersbordje:”fijnproever van ’t huis”                                                                          € 8.80

   - Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.                                                           € 8.25

   - Tartaar van gerookte vis soorten met cruditeiten.                                                       € 8.30

     - Vissersbordje: “fijnproever van ’t huis”.                                                                        €  8.80


Borden en bestek : € 1 / pers. of gratis indien netjes teruggebracht.