Gullegemsestraat 2
Sint Eloois Winkel
056/509251
Woensdag en zondag namiddag gesloten
Een menu kan je makkelijk zelf samenstellen of samen met ons bespreken:
Je neemt uit elke folder wat je wenst en telt dit samen: vb.
APERITIEFHAPJES : - LEPEL MET FOREL MET BIESLOOKVINAIGRETTE € 0.90 /ST
- LOEMPIA MET DIPSAUSJE € 0.60 / ST
- APERIO € 0.60 / ST
- MOZARELLASTICK GEPRESENTEERD IN EEN GLAASJE MET DIPSAUS € 1.10 / ST
- MINI-TOMATENSOEPJE € 0.80 / ST
VOORGERECHT : - PUNTZAKJE VAN GEROOKTE ZALM, WITLOOF EN GARNALEN, € 9.25 / pers.
OMRINGD MET EEN LEKKER SAUSJE
HOOFDGERECHT : - NAPOLITAANS GEBRAAD € 13.60 / P
DEZE MENU KOMT AAN € 26,85 / P
+ eventueel een dessert + koffie
Menu 't Ryspoepke
Prijsbestek menu met bediening van de hapjes en voorgerecht aan tafel.
Voor het hoofdgerecht schuift men aan het buffet aan
Eén voorgerecht en één hoofdgerecht kiezen
€ 27.00/pers.
APERITIEFHAPJES :
6 STUKS / 3 WARME EN 3 KOUDE HAPJES
VOORGERECHT :
Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.
OF
Bord met gerookte noorse zalm
OF
Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden.
OF
Geroosterde zalm omringd met een lichte roze pepersaus.
HOOFDGERECHT :
ASSORTIMENT GROENTEN : - GEMENGDE SALADE = 5 SOORTEN SALADE
- TOMATEN MET KOMKOMER
- VERS GERASPTE WORTELS
- VERS GERASPTE KNOLSELDER
- BROCOLLI- BLOEMKOOL SALADE
STEAK COWBOY MET DRIE WARME SAUSEN – PEPERSAUS
- CHAMPIGNONSAUS
- BEARNAISESAUS
OF
ARDEENSGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
VERS GEBAKKEN FRIETJES