Menu's

Een menu kan je makkelijk zelf samenstellen of samen met ons bespreken:


Je neemt uit elke folder wat je wenst en telt dit samen: vb.



APERITIEFHAPJES  :      -       LEPEL MET FOREL MET BIESLOOKVINAIGRETTE                                             €  0.90 /ST

                                        -       LOEMPIA MET DIPSAUSJE                                                                                 €  0.60 / ST

                                        -       APERIO                                                                                                               €  0.60 / ST

                                        -       MOZARELLASTICK GEPRESENTEERD IN EEN GLAASJE MET DIPSAUS          €  1.10 / ST

                                        -       MINI-TOMATENSOEPJE                                                                                      €  0.80 / ST


VOORGERECHT :           -       PUNTZAKJE VAN GEROOKTE ZALM, WITLOOF EN GARNALEN,                        €  9.25 / pers.

                                               OMRINGD  MET EEN LEKKER SAUSJE



                   


HOOFDGERECHT :         -      NAPOLITAANS  GEBRAAD                                                                                    €  13.60 / P



DEZE MENU KOMT AAN   € 26,85 / P



+ eventueel een dessert + koffie



Menu 't Ryspoepke


Prijsbestek menu  met bediening van de hapjes en voorgerecht aan tafel.

Voor het hoofdgerecht schuift men aan het buffet aan

Eén voorgerecht  en één hoofdgerecht kiezen

€ 27.00/pers.

 

APERITIEFHAPJES :     

     

6 STUKS / 3 WARME EN 3 KOUDE HAPJES


VOORGERECHT :   

           

Toast van gerookte paling met crème d’Isigny. 

                                                                                         

OF   

                                                                           

Bord met gerookte noorse zalm

                                                                                               

OF

                                                             

  Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden.

                                                                                                   

OF         

                                                                         

  Geroosterde zalm omringd met een lichte roze pepersaus.

                   

HOOFDGERECHT : 

 

    ASSORTIMENT  GROENTEN :   -  GEMENGDE SALADE  = 5 SOORTEN SALADE


                           -  TOMATEN MET KOMKOMER


                             -   VERS GERASPTE WORTELS

   

              -   VERS GERASPTE KNOLSELDER


                -   BROCOLLI- BLOEMKOOL SALADE


                                 

STEAK COWBOY MET DRIE WARME SAUSEN – PEPERSAUS

                                                                                       - CHAMPIGNONSAUS

                                                                                    - BEARNAISESAUS

                                                                                                   

OF

                                                                       

ARDEENSGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS   

                                 

  VERS GEBAKKEN FRIETJES