Voorgerechten


                                Soepen



     in de volgende prijzen zit de bediening +  één broodje en boter

   

                                       -   TOMATENROOMSOEP                                                                         2.50 / P

                                       -   ASPERGEROOMSOEP                                                                         2.80 / P

                                       -   VERFIJNDE PREIROOM SOEP                                                            2.80 / P

                                       -   VERFIJNDE WITLOOFSOEP MET GEROOKTE ZALMREEPJES       2.90 / P

                                       -   NOORDZEEVISSOEP MET GRIJZE GARNALEN                               3.90 / P


                                       -  extra broodje : 0.15 / p erbij




                     KOUDE VOORGERECHTEN € 10




  - Opgevulde tomaat met grijze   garnalen op een fris bedje sla                                   

   - Verzorgde zeevruchtencocktail in glas                                                                       

  - Torentje van forelmousse met palingbuikjes                                                             

   - Canneloni van Gandaham                                                                                           

   - Bord met gerookte Noorse zalm                                                                                 

      - Praline van ganzelever en peperkoek omringd door gerookte eendeborst                   

- Gevulde ballerinatulp met gerookte vis                                                                   

   - Carpaccio van tonijn of rund                                                                                       

   - Vissersbordje:”fijnproever van ’t huis”                                                                         

   - Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.                                                           

   - Tartaar van gerookte vis soorten met cruditeiten.                                                       

  -Vissersbordje: “fijnproever van ’t huis”.                                                                       

             

         

                    WARME VOORGERECHTEN


        

-  Kikkerbillen in fijne roomsaus                                                                                        € 10,00

- Visspies omringd met garnalen sausje                                                                          € 10.60

-  Visserspotje met zalmfilet , scampi, coquilles, tongfilet                                               € 10.60

-  Rode poon in een getomateerd sausje                                                                         € 10.60

- Papillot van ½ gekruide babykreeft                                                                                € 11.10

- Mariage van tong en zalm omringd door een fijn sausje                                               € 10.25

- Stoofpotje van parelhoen, champignons verstopt onder een bladerdeeghoedje           € 10.50

- Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden.                                              € 10.70

- Quintet van vis badend op groene golven                                                                      € 10.80

- Gebakken pangasiusfilet met waterkerspuree en garnaalsaus                                      € 10.80

- Gekruide zalmfilet in rozepepersaus                                                                              € 10.60

- Pladijs met jonge spinazie en choronsaus                                                                     € 10.60