Menu's

Een menu kan je makkelijk zelf samenstellen of samen met ons bespreken:


Je neemt uit elke folder wat je wenst en telt dit samen




Menu 't Ryspoepke € 32.00/pers.

Prijs vanaf 60 volwassen personen, indien kleinere groepen komen er uren werk bij.

Prijsbestek menu met bediening van de hapjes en voorgerecht aan tafel.

Voor het hoofdgerecht schuift men aan het buffet aan

Eén voorgerecht  en één hoofdgerecht kiezen


APERITIEFHAPJES   


6 Stuks (3 warme en 3 koude hapjes)



VOORGERECHT

           

                               

Bord met gerookte noorse zalm


OF

                     

  Geflambeerde scampi’s, tomatentartaar en tuinkruiden.

                                                                                                   

OF

                                                                         

  Geroosterde zalm omringd met een lichte roze pepersaus.


 

HOOFDGERECHT


STEAK COWBOY MET DRIE WARME SAUZEN:  - PEPERSAUS

                                                                                             - CHAMPIGNONSAUS

                                                                                         - BEARNAISESAUS

                                                       

OF

                                                                       

ARDEENSGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS   



                                 

ALLEBEI MET ASSORTIMENT  GROENTEN :   -  GEMENGDE SALADE (5 soorten salade)


                                                            -  TOMATEN MET KOMKOMER


                                                              -   VERS GERASPTE WORTELS

   

                                                -   VERS GERASPTE KNOLSELDER


                                                   -   BROCOLLI- BLOEMKOOL SALADE


                                                            EN VERS GEBAKKEN FRIETJES