Voorgerechten


                     KOUDE VOORGERECHTEN € 9 / p




   - Opgevulde tomaat met grijze   garnalen op een fris bedje sla                                   

   - Verzorgde zeevruchtencocktail in glas                                                                        

   - Torentje van forelmousse met palingbuikjes                                                              

   - Canneloni van Gandaham                                                                                           

   - Bord met gerookte Noorse zalm                                                                                  

   - Praline van ganzelever en peperkoek omringd door gerookte eendeborst                     

  -  Gevulde Bord met gerookte vis                                                                                  

   - Carpaccio van tonijn of rund                                                                                        

   - Vissersbordje:”fijnproever van ’t huis”                                                                         

   - Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.                                                           

   - Tartaar van gerookte vis soorten met cruditeiten.                                                       

     - Vissersbordje: “fijnproever van ’t huis”.                                                                        


Borden en bestek : € 1 / pers. of gratis indien netjes teruggebracht.




  Slagerij - traiteur 't Ryspoepke


Gullegemsestraat 2

Sint Eloois Winkel

056/509251

open van 7 u 30 tot 12 u en van 14 u tot 18 u 30 

Dinsdag namiddag en woensdag gesloten

Zondag open van 9 u tot 11 u