Voorgerechten
Voorgerecht rundscarpaccio..
DSC_0210

                                Soepen



         - Tomatenroomsoep                                               € 2.50/ p

         - Aspergeroomsoep                                                € 2.50/ p

         - Verfijnde preisoep                                                € 2.50/ p

         - Courgette-komkommercrèmesoep                    € 2,50 / p

          - Boschampignoncrèmesoep                               € 2.50 / p

          - Vissoep                                                                 €  2.80/ p



                     KOUDE VOORGERECHTEN € 10 / st




   - Opgevulde tomaat met grijze   garnalen op een fris bedje sla                                   

   - Verzorgde zeevruchtencocktail in glas                                                                       

   - Torentje van forelmousse met palingbuikjes                                                               

   - Meloenparels met gandaham, mozarella en tomaat                                                  

   - Trio van zalm                                                                                  

   - Praline van ganzelever en peperkoek omringd door gerookte eendeborst           

    - Puntzakje van gerookte zalm, garnaal en sausje                                                                      

   - Carpaccio van rund                                                                                       

   - Toast van gerookte paling met crème d’Isigny.                                                         

   - Tartaar van gerookte vis soorten met cruditeiten.                                                       

   -Vissersbordje: “fijnproever van ’t huis”.                                                                     

             

         

                    WARME VOORGERECHTEN € 10 / st


                                                                                              

- Visspies omringd met garnalen sausje                                                                         

-  Visserspotje met zalmfilet , scampi, coquilles, tongfilet                                             

-  Rode poon in een getomateerd sausje                                                                          

- Mariage van tong en zalm omringd door een fijn sausje                                             

- Stoofpotje van parelhoen         

- Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden.                                                         

- Gebakken pangasiusfilet met waterkerspuree en garnaalsaus                                     

- Gekruide zalmfilet in rozepepersaus                                                    

- Pladijs met jonge spinazie en choronsaus 

- Coquilles saint jacques met prei 

-Stoofpotje van wild ( seizoens gebonden)