Warme hoofdgerechten

  Slagerij - traiteur 't Ryspoepke


Gullegemsestraat 2

Sint Eloois Winkel

056/509251

open van 7 u 30 tot 12 u en van 14 u tot 18 u 30 

Dinsdag namiddag en woensdag gesloten

Zondag open van 9 u tot 11 u


                      


PRIJSBESTEK VANAF 60 volw. Pers. (indien kleiner aantal worden er uren werk aangerekend)


DE VOLGENDE PRIJZEN ZIJN MET BORDEN EN BESTEK + AFWAS EN BEDIENING AAN DE BEDIENINGSTAFEL.



VOLGENDE HOOFDGERECHTEN ZIJN VOORZIEN VAN DRIE GROENTEN EN AARDAPPELEN NAAR KEUZE :

(GRATIN POMMES DAUPHINOIS OF KROKETTEN OF FRIETEN )


KALKOENGEBRAAD IN ARCHEDUCSAUS                                              €  13.90 /P


KALKOENPAVE’S  IN  ROZE PEPERSAUS MET ANANAS                       €  13.90 /P


KIPFILETS  IN  CURRYSAUS                                                                  €  14.90 /P


GELARDEERD VARKENSGEBRAAD IN EEN SAUSJE                            €  14.40 /P


PARELHOENFILET FINE CALVADOS MET APPELDOBBELSTEENTJES   €  14,60 / P


VARKENSHAASJE IN PORTSAUS                                                          €  15.20 /P


ORLOFFGEBRAAD                                                                                  €  14.60 /P


ORLOFFGEBRAAD  HAWAIÈNE                                                              €  14.90 /P


ARDEENS GEBRAAD IN CHAMPAGNESAUS MET CHAMPIGNONS       €  14.60 /P


ARDEENS  ORLOFFGEBRAAD                                                                €  15.60 /P


NAPOLITAANS  GEBRAAD                                                                      €  14.60 /P

 

BEENHAM IN LICHTZOETE MOSTERDSAUS                                          €  13.20/P   


ROSBIEF  IN ROOMSAUS                                                                       €   15.70 /P


COWBOYSTEAK MET SAUS NAAR KEUZE                                             €   14.20 /P


KALFSGEBRAAD,  GEFLAMBEERD IN LICHTE ROOMSAUS                   €  17.50 /P


HERTEKALF IN LICHTE ROOMSAUS MET CHAMPIGNONS                    €  19.90 /P


ZALMFILET IN ROZE PEPERSAUS                                                          €  17.00 /P


TONGFILETS OP NORMANDISCHE WIJZE                                              €  17.50 /P


RUNDSTONG IN TOMATENSAUS OF  MADEIRASAUS                           €   13.50 /P


HUTSEPOT MET WORST                                                                        €   11.10 /P


HUTSEPOT MET WORST EN CASSELLERIB                                           €  11.80 /P


SPAGHETTI BOLOGNAISE                                                                      €   9,55 /P


LASAGNE  MET  BROOD                                                                         €   9.85 /P


MOUSSAKA                                                                                             €  11.95/P


……EIGEN VOORSTELLEN MOGEN GERUST



KINDEREN



DE KINDEREN TOT 12 JAAR KUNNEN MEE-ETEN VAN HET BUFFET OF VAN DE GEBRADEN AAN € 7.50 .


ER KAN OOK GEOPTEERD WORDEN VOOR:                      -  FRIETEN MET 1 FRIKANDEL EN KETCHUP                                           €   6.50 /P


                                                                                             -  FRIETEN MET 1 FRIKANDEL , 1 JUNGLEBURGER EN KETCHUP          €    7.50 /P



WAT DOEN WIJ NOG:


  Bij de receptie of bij de aperitief kunnen wij de hapjes voorzien.


COMBINATIE VAN 3 WARME HAPJES EN 3 KOUDE HAPJES AAN 8.00 / PERS.


  OM OP TAFEL TE PLAATSEN:


   -  POTJES MET CHIPS   €  0.50 / PERS


   -  BORDEN GEVULD MET KOUDE HAPJES : BLOEMKOOL, WORTELS EN COCKTAIL                        €  3.00 / PERS

   -  BORDEN GEVULD MET KOUDE HAPJES : SALAMI,KAAS, HOOFDVLEES,PATE EN MOSTERD      €  4.00 / PERS   

   -  COMBINATIE VAN DE TWEE                                                                                                            €  5.00 / PERS