Eindejaarsfolder 2024-25
Bestel voor 9 dec. en krijg een gratis dessert bij de menu's en koude schotels
Praktisch :
om alles vlot te laten verlopen en u optimaal te kunnen bedienen tijdens de feestdagen zal de winkel gesloten zijn van woensdag 18 december tot en met Maandag 6 januari.
Bestellen via: 056/509251 of tryspoepke@gmail.com
of via de website
Voor Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag
kan je enkel uit onderstaande folder kiezen :
Bestellingen ten laatste binnen voor : Kerstavond en Kerstdag tegen Zondag 15 dec.2024
Oudejaarsavond en Nieuwjaar tegen Zondag 22 dec. 2024
Wij vragen om goed na te denken over uw bestelling.
Want om vergissingen te vermijden,
vragen wij u GEEN WIJZIGINGEN aan uw bestelling aan te brengen.
Bestellingen kunnen afgehaald worden op : Dinsdag 24 dec. en 31 dec. tussen 14 u en 17 u
Woensdag 25 dec.en 1 Januari tussen 10.30 u en 11.30 u
Gebruikte materiaal terugbrengen op : Donderdag 26 december tussen 10.00 en 12.00
Donderdag 2 januari tussen 16.00 en 18.00 u
!!! AFHALEN EN TERUGBRENGEN VIA TENT AAN DE GARAGE!!
Bestellingen kunnen geplaatst worden in de winkel of per mail
Gullegemsestraat 2
Sint-Eloois-Winkel
056/509251
tryspoepke@gmail.com
Daarna kan je in de winkel de bon afhalen.
We vragen om op voorhand contant te betalen om
alles vlot te laten verlopen de dag zelf.
APERITIEF HAPJES
€ 1,60/ stuk of alle 6 voor € 8,50
Koude hapjes, kant en klaar om op te dienen.
Lepel met gerookte eendeborst, bieslook vinaigrette en framboos
Glaasje met tartaar van gerookte zalm en ricotta
Bordje met carpaccio van octopus en pesto
Warme hapjes oven klaar
Mini Sint-Jacobsschelpje
Bladerdeegpakje met kaas
Mini kroketje met triple karmeliet
Voorgerechten
- Geflambeerde scampi’s met tuinkruidensausje € 12/p
- Visserspotje van de chef met 5 soorten vis. € 12/p
- Gebakken witte vis op bedje van prei en garnalensausje € 12/p
- Koud vissersbordje van het huis met 6 soorten vis € 13/p
Warme hoofdgerechten
- Cowboysteak ovenklaar met saus naar keuze € 11/p
- cowboy steak en gekruide zalm in papillotte oven klaar of op de bbq met bearnaisesaus en roze perpersaus € 14 / p (minimum 6 pers)
- Gekruide Zalm in papillotte met bearnaisesaus en roze perpersaus oven klaar of op de bbq € 16 / p (minimum 4 personen)
- Parelhoenfilet Fine Calvados en appeltjes € 13/p
- Hertekalffilet in romig wildsausje € 16/p
- Visschotel van de chef
tongfilet, zalm, scampi, coquille, grijze garnalen € 16/p
Extra bij de hoofdgerechten
- Assortiment koude groentjes € 4,00/p
- Assortiment warme groentjes € 5,00/p
- Verse Kroketjes 6 stuks/ pers € 2,10/p
- Gratin dauphinois € 2,80/p
- Verse voorgebakken fijne frietjes € 1,50/p
Actie groentjes
- Koude groentjes en frietjes € 5,00/p
- Warme groentjes en gratin dauphinois € 7,00/p
Koude hoofdgerechten
Onze gekende koude schotels zijn rijkelijk gevuld met
vlees en/of vis, verse groenten en vers fruit.
Vlees en visschotel € 20,80 / p
12 soorten : Ham met asperges, kippenwit, salami,
kalfsbrood, gandaham met meloen, eitje,
gestoomde gekruide zalm, gerookte heilbot,
gerookte zalm, tomaat met grijze garnalen,
gerookte forelfilet, krabsalade.
Assortiment koude groentjes en vers fruit
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2023
Visschotel € 22,80 / p
12 soorten : Scampi, visterrine, makreelfilet, potje gevuld
met tonijnsalade, rivierkreeftje, eitje,
gestoomde gekruide zalm, gerookte heilbot,
gerookte zalm, tomaat met grijze garnalen,
gerookte forelfilet, krabsalade.
Assortiment koude groentjes en vers fruit
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2023
Extra bij de koude schotels
- Minipistolet € 0,50/ st
- Assortiment koude sausjes € 1,50/p
- Verse voorgebakken fijne frietjes € 1,50/p
- Aardappelblokjes in tartaar en vinaigrette € 2,80/p
Gourmet, Fondue, Teppanyaki
- Gourmet 10 soorten vlees € 10,60 / p
- Gourmet 5 soorten vlees en 5 vis € 13,80 / p
- Teppanyaki 10 soorten vlees € 10,60 / p
- Teppanyaki 5 soorten vlees en 5 vis € 13,80 / p
- Fondue € 10,00 / p
Extra’s
- Assortiment koude sausjes € 1,50/p
- Aardappelblokjes ½ vinaigrette en ½ bakken € 2,80/p
- Assortiment koude groentjes € 4,00/p
Actie Gourmet,Teppanyaki,fondue
- Gourmet vlees, groentjes, aard. en saus € 16,60/ p
- Gourmet vlees/vis, groentjes, aard. en saus € 20,80/ p
- Teppanyaki, groentjes, aard. en sausjes € 16,60/ p
- Teppanyaki,vlees/vis groentjes, aard.en saus € 20,80/ p
- Fondue , groentjes, aard. en sausjes € 16,00/ p
Cowboysteak
– Cowboysteak ovenklaar € 9,00 / p
Botermals huisgerijpt gekruid rundsvlees
16 min. in de oven en snijden maar.
– Cowboysteak op minitafelspit € 11,00 / p
Unieke minispit per 2 personen = 600 gr op spit
Enkel bij ons te verkrijgen, minispit met gloeilamp
Bleu : 20 à 25 min. draaien
Saignant : 25 à 30 min draaien
Vlees afsteken en op de meegeleverde plank snijden.
Smullen maar.
Extra bij cowboysteak
- Verse voorgebakken fijne frietjes € 1,50/ p
- Verse Kroketjes 6 stuks/ pers € 2,10/ p
- Verse sausen : – Champignonsaus
– Roze pepersaus € 2,00/ p
– Bearnaisesaus
- Gratin dauphinois € 2,80/ p
- Assortiment koude groentjes € 4,00/ p
- Assortiment warme groentjes € 5,00/ p
Actie cowboysteak
- Cowboysteak+groentjes+gratin of frietjes € 14,50/p
- Cowboysteak+ groentjes+ gratin of frietjes
+ 200 gr saus naar keuze € 16,50/p
- Cowboysteak op spit + groentjes + gratin € 16,50/p
- Cowboysteak op spit + groentjes+ gratin of frietjes
+ 200 gr saus naar keuze € 18,50/p
.
VOORDEELMENU’S
Menu Cowboysteak € 35,50
Hapjes voor bij de aperitief
Koude hapjes, kant en klaar om op te dienen.
Lepel met gerookte eendeborst, bieslook vinaigrette en framboos
Glaasje met tartaar van gerookte zalm en ricotta
Bordje met carpaccio van octopus en pesto
Warme hapjes oven klaar
Mini Sint-Jacobsschelpje
Bladerdeegpakje met kaas
Mini kroketje met triple karmeliet
Kies een voorgerecht
- Geflambeerde scampi’s met tuinkruidensausje
of
- Visserspotje van de chef met 5 soorten vis.
of
- Gebakken witte vis op bedje van prei en garnalensausje
of
- koud vissersbordje van het huis met 6 soorten vis
Hoofdgerecht
Cowboysteak ovenklaar (op spit + € 2)
Gratin dauphinois of frietjes
Assortiment koude groentjes
3 warme sausjes
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2024
Menu Cowboysteak en zalm € 38,50 minimum 6 personen
Hapjes voor bij de aperitief
Koude hapjes, kant en klaar om op te dienen.
Lepel met gerookte eendeborst, bieslook vinaigrette en framboos
Glaasje met tartaar van gerookte zalm en ricotta
Bordje met carpaccio van octopus en pesto
Warme hapjes oven klaar
Mini Sint-Jacobsschelpje
Bladerdeegpakje met kaas
Mini kroketje met triple karmeliet
Kies een voorgerecht
- Geflambeerde scampi’s met tuinkruidensausje
of
- Visserspotje van de chef met 5 soorten vis.
of
- Gebakken witte vis op bedje van prei en garnalensausje
of
- koud vissersbordje van het huis met 6 soorten vis
Hoofdgerecht
Cowboysteak ovenklaar en papillotte van gekruide zalm oven klaar of op de bbq
Gratin dauphinois of frietjes
Assortiment koude groentjes
2 warme sausjes Bearnaise en roze peper
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2024
---------------------------------------------------
Menu Nico € 39,50
Hapjes voor bij de aperitief
Koude hapjes, kant en klaar om op te dienen.
Lepel met gerookte eendeborst, bieslook vinaigrette en framboos
Glaasje met tartaar van gerookte zalm en ricotta
Bordje met carpaccio van octopus en pesto
Warme hapjes oven klaar
Mini Sint-Jacobsschelpje
Bladerdeegpakje met kaas
Mini kroketje met triple karmeliet
Kies een voorgerecht
- Geflambeerde scampi’s met tuinkruidensausje
of
- Visserspotje van de chef met 5 soorten vis.
of
- Gebakken witte vis op bedje van prei en garnalensausje
of
- koud vissersbordje van het huis met 6 soorten vis
Hoofdgerecht
Parelhoenfilet fine calvados met appeltjes
Warme groentjes
gratin dauphinois of verse kroketjes
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2024
---------------------------------------------------
Menu Patricia € 42,50
Hapjes voor bij de aperitief
Koude hapjes, kant en klaar om op te dienen.
Lepel met gerookte eendeborst, bieslook vinaigrette en framboos
Glaasje met tartaar van gerookte zalm en ricotta
Bordje met carpaccio van octopus en pesto
Warme hapjes oven klaar
Mini Sint-Jacobsschelpje
Bladerdeegpakje met kaas
Mini kroketje met triple karmeliet
Kies een voorgerecht
- Geflambeerde scampi’s met tuinkruidensausje
of
- Visserspotje van de chef met 5 soorten vis.
of
- Gebakken witte vis op bedje van prei en garnalensausje
of
- koud vissersbordje van het huis met 6 soorten vis
Kies een hoofdgerecht
Hertekalffilet in romig wildsausje
of
- Visschotel van de chef
tong, zalm, scampi, coquille, grijze garnalen
Warme groentjes
gratin dauphinois of verse kroketjes
Gratis dessert bij bestelling voor 9 Dec. 2024
---------------------------------------------------
GRATIS DESSERT
Bestel een Menu of koude schotel voor 9 dec. 2024
en krijg gratis een dessert voor het gehele gezelschap.
Geldig met Kerst en Nieuwjaar 2024